• "Ziekte ontstaat niet als een bliksemschicht bij heldere hemel,
    maar is de optelsom van de vele aantijgingen tegen de menselijke natuur."

Mijn Ervaringen met Bioresonantie, Orthomuleculaire Geneeswijze en Praktijk Beter

Vrouw, 73 jaar

Doordat ik draagster bleek te zijn van een streptokok zou ik mij van tijd tot tijd ziek voelen door een opspelende blaasontsteking. De bacterie reageerde wel kortdurend op een penicilline maar het zou niet verstandig zijn dit middel regelmatig te gebruiken omdat totale resistentie op de loer lag.

Ik had mij daarmee verzoend èn ik hield mijn ogen en oren open voor andere mogelijkheden. Bioresonantie en orthomoleculaire geneeswijze zeiden mij niet veel, met de gedachte “Ik zie wel of het iets voor mij kan doen” maakte ik een eerste afspraak met praktijk Beter. Wat ik wist was dat de methode wetenschappelijk omstreden is en dat alternatieve geneeswijzen soms veel weg hebben van tovenarij of wonderen. Mevrouw Kruithof is daarin duidelijk: zij meet en interpreteert de metingen en stelt daarnaast vast dat zij geen arts is…….èn zij is wèl goed op de hoogte van de gezondheidszorg!

Na de eerste behandeling reageerde ik lichamelijk met intense vermoeidheid en verhevigde vaginale afscheiding. Ook geestelijk gebeurde er het een en ander: ik was prikkelbaar en ik ging mijn leven op een rijtje zetten. Dit bleek een patroon te zijn. Doordat mevrouw Kruithof mij vooraf vroeg haar op de hoogte te stellen van mogelijke reacties noteerde ik de eerste paar dagen wat er zoal gebeurde; anders had ik waarschijnlijk niets onthouden of opgemerkt.

Na wat golfbewegingen gedurende de behandelingen Ben Ik de Bacterie Kwijt!