• "Ziekte ontstaat niet als een bliksemschicht bij heldere hemel,
    maar is de optelsom van de vele aantijgingen tegen de menselijke natuur."

Met allerhande klachten waarbij de chronische vermoeidheid de boventoon voerde

Vrouw, 34 jaar

Aanvankelijk kwam ik met wat schroom de sfeervol ingerichte praktijkruimte binnen, aangezien ik geen diepgaande ervaringen met bioresonantie had, al had ik er zeker vertrouwen in dat dit zou kunnen werken. Maar Greetje stelde me snel op mijn gemak en door haar warme, betrokken persoonlijkheid en het geven van kundige informatie verliep de therapie prettig.

Ik kwam met allerhande klachten, waarbij de chronische vermoeidheid zeker de boventoon voerde. Al gauw kwamen er mogelijke oorzaken aan het licht en dat heeft mij meer inzicht gegeven in mijzelf en mijn functioneren. De voedingsadviezen vroegen enige aanpassing in mijn eetpatroon, maar al snel beleefde ik er lol in om creatief met voeding om te gaan.

Ik heb zeker baat gehad bij de therapie; alhoewel ik nog steeds kwetsbaar ben, merk ik wel dat mijn longen het beter doen dan eerst -de dosering van het inhalatiemedicijn kon succesvol omlaag- en ik heb veel minder last van pijnlijke spieren door het gebruik van magnesiumvoetenbaden en -gel. Kortom: als je bij de reguliere geneeskunde niet verder komt, is dit een absoluut interessant(e) aanvulling/alternatief!

Mocht ik in de toekomst weer behoefte krijgen aan therapie, weet ik u te vinden hoor! Alle goeds!