• "Ziekte ontstaat niet als een bliksemschicht bij heldere hemel,
    maar is de optelsom van de vele aantijgingen tegen de menselijke natuur."

Het effect van bioresonantietherapie: Van slaapkop tot bruisend mens

Vrouw, 23 jaar

Vanaf begin 2010 voelde ik me niet fit. Eerst wijdde ik het aan het trekken van m’n verstandskiezen, twee maanden later aan hooikoorts en in de zomer had ik nog vijf andere redenen bedacht. Maar wat ik ook probeerde –gezond eten, heel veel water drinken, sporten-, het werd alles behalve beter. Ik sliep 12 uur in een nacht en werd wakker met het idee dat ik amper geslapen had. M’n huisarts wist er geen raad mee. Via een vriendin kwam ik bij Praktijk Beter.

Ik Werd hartelijk ontvangen door Greetje Kruithof. Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten en had een heleboel vragen. Greetje beantwoordde ze graag en vooral duidelijk. Haar boodschap was helder: ‘Ik kan je geen garantie geven, maar ik denk dat we wel tot een duidelijke verbetering kunnen komen.'

Ze deed de BioCom-test. Ik keek m’n ogen uit: een groot apparaat met draadjes en ampullen sloeg op hol bij het meten van de frequentie van mijn spijsverteringsstelsel. Dikke darm, dunne darm, schijnbaar waren ze goed van slag. Greetje had al snel een donkerbruin vermoeden: door de antibioticakuren die ik had gehad afgelopen jaar, kon mijn darmflora nog wel ‘ns ontregeld zijn. Ze behandelde me met frequenties, ik slikte probiotica en paste m’n voedselpatroon aan naar haar aanwijzingen.

Met resultaat: al na drie weken voelde ik me een heel stuk fitter! Een uitzonderlijk resultaat volgens Greetje, maar wat was ik blij! Elke ochtend stond ik op met een beetje meer energie. In een paar weken tijd veranderde ik van een slaapkop in een bruisend mens, boordevol energie.