• "Ziekte ontstaat niet als een bliksemschicht bij heldere hemel,
    maar is de optelsom van de vele aantijgingen tegen de menselijke natuur."

De weerstand van ons dochterje is enorm verbeterd door behandeling met de Bicom en toedienen van kruidendruppels, vitamines, probiotica en voedingsadviezen.

Meisje, 1 jaar

Ons dochtertje was heel vaak ziek, vaak oorontsteking, keelontsteking en ze kreeg vaak antibiotica. Bij dokter geweest voor door verwijzing kno arts. Maar lange wachtlijst. In tussentijd via via bij praktijk Beter terecht gekomen. Ik had niet eerder ervaring met bioresonantie en orthemoleculaire geneeskunde gehad, maar omdat ik Greetje ken wilde ik het toch eens proberen omdat ik er goede verhalen over gehoord had van anderen.

Ons dochtertje werd getest en haar weerstand was helemaal niet goed, haar holtes zaten vol. Daar is ze voor behandeld met de bicom en ze kreeg diverse kruidendruppels, vitamines, probiotica en voedingsadviezen. Inmiddels gaat het stukken beter met haar! Al na een paar behandelingen was er duidelijk verschil te merken, het personeel van de crèche merkte op dat onze dochter veel beter in haar vel zat en een inhaalslag in haar ontwikkeling doormaakte. Haar weerstand is enorm verbeterd en ze kan veel meer hebben. Ze is nog wel eens verkouden zoals ieder ander kind maar ze kan er tot nu toe zonder antibiotica bovenop komen, waar we ontzettend blij mee zijn!