• "Ziekte ontstaat niet als een bliksemschicht bij heldere hemel,
    maar is de optelsom van de vele aantijgingen tegen de menselijke natuur."

Heftige allergieën en recidiverende blaasontstekingen.

Vrouw, 27 jaar

Ik ben vorige jaar (2019) bij Greetje terecht gekomen ivm mijn heftige hooikoorts klachten en steeds terugkomende blaasontsteking. Vanaf mijn 12e is de allergie begonnen en hoe ouder ik word hoe erger het werd. Ik niesde de hele dag, jeukende en brandende ogen. Een soort rare jeuk in m’n keel / gehemelte en ik werd zelfs benauwd, kortom echt een drama als het voorjaar weer begon. Bij de huisarts alle pillen en neussprays wel gehad, maar niks hielp. En de laatste jaren heb ik steeds weerkerende blaasontstekingen wat erg lastig is.

Via via ben ik bij Greetje gekomen. En ik moet zeggen ik was heel sceptisch in het begin voor mij was het een beetje zweverig allemaal. Maar na een aantal keren behandeld te zijn merkte ik echt verschil, ik denk dat ik ongeveer 10x geweest ben in 2019 en ik ben zo goed als van mn pollen allergie af. Echt heel onwerkelijk dat ik kan genieten van de buitenlucht zonder een nies aanval te krijgen of brandende en jeukende ogen te hebben.

Uiteindelijk blijkt dat ik voor heel veel dingen allergisch ben, hooikoorts, bloemen, planten bomen, katten, sommige stukken fruit en ook huisstofmijt, die laatste is een hardnekkige en zijn we nog aan het behandelen maar heb goeie hoop dat dit ook minder gaat worden, of zelfs verdwijnt.

De blaasontstekingen werden ook behandeld met bioresonantie en ik kreeg het advies daarbij een supplement te slikken en uiteraard veel te drinken Al na drie behandelingen ging het veel beter. Ik heb nu al heel lang geen blaasklachten meer.

Ondanks dat ik echt nog wel eens een keer nies, is het voor mij echt een verademing geweest dat Greetje mij behandeld heeft. Voel me stukken beter en fitter en ga nu gewoon graag naar buiten in het voorjaar/zomer. Ookal staat alles dan in bloei. En dat zonder zakdoeken, neussprays en tranende rode ogen. En ik ben ook nog af van al die blaasontstekingen die steeds maar weer terugkwamen.