• "Ziekte ontstaat niet als een bliksemschicht bij heldere hemel,
    maar is de optelsom van de vele aantijgingen tegen de menselijke natuur."

Het was tobben met jicht, wondroos, oedeem aan de enkels en pijnlijke polyneuropathie achtige klachten in de onderbenen.

Man, 63 jaar

Ik kwam bij praktijk Beter binnen met bovenstaande steeds weer kerende klachten. Op reguliere medicatie om de klachten te onderdrukken reageerde ik niet goed en bovendien kreeg ik er maagklachten van.

Nadat we mijn klachten en ziektegeschiedenis door gesproken hadden werd ik getest door Greetje d.m.v. Bioresonantie en gewogen op de Body Composition Analyser. Naar aanleiding van alle informatie die hieruit naar voren kwam gaf ze mij adviezen over voedingsaanpassingen, leefstijl, voor mij geschikte supplementen en werd ik behandeld met Bioresonantietherapie. Het was niet niks maar ik was enorm gemotiveerd omdat het echt niet goed met me ging. Ik paste mijn voeding en leefstijl drastisch aan en probeerde meer te bewegen.

Bij mijn volgende afspraak na 10 dagen was er al duidelijk verbetering en na 1 maand waren mijn klachten grotendeels verdwenen en was ik 2,5 kg vet kwijt!

Al met al heb ik 5 behandelingen gehad. Ik voel mij prima nu al mijn klachten echt weg zijn.

Vandaag had ik mijn laatste afspraak bij Greetje, ik kreeg het advies mee op mijn voeding te blijven letten en vooral veel te bewegen. Uiteindelijk ben ik blij dat ik bij Greetje terecht ben gekomen ben verbaasd dat de behandeling zo snel aangeslagen is ben er ontzettend opgeknapt.