Onderzoek en behandeling

BETER kent geen standaard aanpak maar persoonlijk maatwerk. Dat maatwerk wordt geleverd op basis van een door u ingevuld intakeformulier en een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreek ik met u de te volgen behandeling. Uiteraard houden we hierbij de vinger aan de pols. Op basis van de wederzijdse bevindingen gedurende de therapie wordt er indien gewenst bijgestuurd. Of zo nodig doorverwezen.

In grote lijnen is de behandelwijze als volgt:

U vult het intakeformulier in (deze vindt u op de menubalk) en zorgt dat deze 2 dagen voor het intake gesprek bij praktijk BETER binnen is. 

Tijdens het intakegesprek, dat een half uur duurt, zal ik proberen een totaalbeeld te krijgen van de lichamelijke en psychische klachten

De Test met de Bicom®, wegen met de Body Composition Analyser, voedings- en leefstijladviezen en een korte behandeling duurt ± 1 á 1 ½ uur. Met de bioresonantietest meet ik de meridianen door en afhankelijk van uw klachten bijvoorbeeld ook de pathogene belastingen, milieu-invloeden, energetische blokkades, allergieën en vitamine tekorten. De Body Composition Analyser is een professioneel medisch meetinstrument, dat uw totale lichaamssamenstelling meet zoals; gewicht, BMI, ruststofwisseling, vetmassa, vetpercentage, lichaamsvocht, botmassa(osteoporose?), spiermassa, visceraal vet (orgaanvet) en metabolische leeftijd.

Vervolgconsulten van ± 3 kwartier, kinderen ± 30 minuten. Bij de stoppen-met-roken-behandeling, waarbij ik overigens heel positieve resultaten zie, zijn meestal 3 consulten van een half uur al voldoende.

Het aantal behandelingen is o.a. afhankelijk van de ernst van de klachten, hoe lang een klacht al aanwezig is en of er erfelijke factoren meespelen. Een acute klacht verdwijnt doorgaans sneller dan een klacht die al jaren aanwezig is. Uw klacht zal ik behandelen met orthomoleculairetherapie en bioresonantietherapie en indien nodig met orthomoleculaire- en fytotherapeutische middelen (niet in consultprijs inbegrepen). Om een indicatie te krijgen van de doeltreffendheid van deze middelen test ik uit wat het effect hiervan is op uw systeem/aandoening. Dit voorkomt onnodige kosten.