Over Greetje

Ik, Greetje Kruithof, ben in 1974 begonnen met de opleiding tot verpleegkundige A. Tot 2004 heb ik verschillende functies gehad en aanvullende studies gedaan binnen de reguliere gezondheidszorg. Ik ben BIG geregistreerd verpleegkundige. Sinds 2004 heb ik me geschoold in bioresonantie therapie en heb ik in deze specialisatie een A kwalificatie behaald. In 2008/2009 heb ik in de orthomoleculaire geneeskunde een studie gedaan en hiervan met goed gevolg het examen afgelegd.

Vanaf 2004 werk ik in de natuurgeneeskunde met de Bicom, sinds 2009 in mijn eigen praktijk: 'BETER'. Mijn eerste reactie na mijn kennismaking met de Bioresonantietherapie was wat sceptisch. Dit bleek met name veroorzaakt door onkunde. Na veel zoeken en gesprekken met terzake kundigen ben ik al vrij snel tot de conclusie gekomen dat de bioresonantietherapie belangrijke mogelijkheden biedt. Vanuit mijn christelijke achtergrond beoordeel ik alle mogelijkheden en ontwikkelingen echter kritisch en leg waar nodig duidelijke grenzen. Binnen die grenzen heb ik echter prachtige resultaten mogen zien.

Belangrijk is dat het behandelen en testen vaak niet op zichzelf staat. Ik vind het een uitdaging om samen met u als cliënt te bekijken op welke punten uw voeding en leefstijl te verbeteren is. Daarbij geef ik heel praktische adviezen die ik zelf vaak ook getest heb. Het gaat hier niet om onmogelijke wijzigingen in leefstijl of voeding. Ik probeer altijd zo te adviseren dat het overnemen van mijn adviezen voor u als specifieke cliënt ook goed haalbaar is.