Tarieven en vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG).

De consulten worden afhankelijk van uw aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoed.

In het Vergoedingenoverzicht 2014 worden de aanvullende zorgverzekeringen vermeld en daarbij de dekking die deze geven specifiek voor consulten van therapeuten die aangesloten zijn bij de MBOG. U kunt natuurlijk ook bij uw zorgverzekering informeren welke vergoeding u krijgt. Op de website van de MBOG www.mbog.nl  vind u onder patiënten informatie een vergoedingenoverzicht 2014 van de verschillende zorgverzekeringen. Hier worden de aanvullende zorgverzekeringen vermeld en daarbij de dekking die deze geven specifiek voor consulten van therapeuten die aangesloten zijn bij de MBOG. 

Ik wil u er nog op wijzen dat het eigen risico  van uw zorgverzekering niet uit de aanvullende verzekering komt, maar uit het basispakket. Dit betekent dus dat u voor een behandeling niet eerst zelf moet betalen.

Tarieven

Er worden geen bureaukosten in rekening gebracht. De kosten voor het uitwerken van de testen en het maken van een behandelplan (zeg maar het werk achter de schermen) worden niet extra in rekening gebracht. Ook de bioresonantie druppels/olie of een chip zitten binnen het tarief. De tarieven zijn inclusief 21% BTW:

Intake  ( ½ uur) € 30.00
Test (1½ uur) € 120.00
Vervolgconsult 45 minuten € 67.50
Consult  1/2 uur € 45.00
Consult  15 minuten € 25.00
SenseBio HCG+ kuur 6% BTW € 119.00
Stoppen met roken 3 consulten € 169.99
Strippenkaart 5 x 15 minuten consult € 65.00

 

Alle consulten dienen contant betaald te worden, tenzij er nadrukkelijk anders overeengekomen is. In de praktijk is een pinapparaat aanwezig.

Indien een afspraak niet of korter dan 24 uur voor het consult wordt afgemeld, dan wordt ter compensatie van de ter beschikking gestelde tijd het volledige consultbedrag berekend.

De consulten vinden plaats op afspraak. U kunt telefonisch of per e-mail contact opnemen.